Mobilextra Affiliateprogram

15%

Som ett av Sveriges ledande aktörer inom tillbehör till mobilen, surfplattan, kameran och datorn har Mobilextra.se inom kort tid blivit kundernas favorit. Med över 15000+ produkter har vi ett otroligt brett sortiment och där du kan hitta allt ifrån skal, skärmskydd, hörlurar, datorväskor, datorhögtalare, minneskort, aktivitetsarmband, ljudsystem, headset och mycket mer! Några av de högkvalitativa varumärken som vi erbjuder är Sony, Philips, Krusell, Spigen, Zagg, Samsung, Jabra, Belkin, Urbanears, Sandisk, Plantronics, Happy Plugs, Koss, UAG, Puro och många fler.

Genom att erbjuda snabb leveranstid, trevlig och kunnig kundtjänst samt en lättnavigerad hemsida har vi nått en hög konverteringsgrad på 3-4% och ett genomsnittligt ordervärde på mellan 300-500kr. Eftersom i princip alla svenskar äger en mobil och behöver tillbehör och vi erbjuder bra produkter till konkurrenskraftiga priser, ger det dig som affiliate ett väldigt bra program där du kan tjäna mycket pengar tack vare behovet och utbudet. Fokuserar du på märkesvaror och de dyrare produkterna är möjligheterna obegränsade.

Behöver du några specifika banners eller annat annonsmaterial är du välkommen att kontakta oss så löser vi det.

Ser fram emot ett gott samarbete!

Mobilextra er en del av Double.net Affiliate Network, et av de største nordiske affiliate-nettverk. Bli en utgiver i dag og få adgang til Mobilextra og hundrevis av andre affiliateprogrammer.

Bli medlem nå

Produktkilde

Mobilextra tilbyr en kilde med 19446-produkter,