Upplevelsepresent.se Affiliate-Programm

55 kr

Upplevelsepresent.se

Vi förmedlar Sveriges bästa upplevelser till Sveriges mest kräsna kunder. Vi väljer kvalitet framför billiga arrangörer.

Våra åtta kategorier är fyllda med hundratals upplevelser som vi har valt ut med stor omsorg. Vi är bland annat det enda företaget i Sverige som säljer flygning med jaktflygplan i Svenskt luftrum.

Priset på våra upplevelser sträcker sig från 285 kronor och uppåt, detta borgar för att det finns något för så gott som alla plånböcker och krav.

Vi uppmuntrar våra affiliates att skapa sidor med tips på olika upplevelser, det kan vara födelsedagstips, julklappstips, bröllopspresenter osv. Ett välbeprövat koncept kan också vara att ha olika teman, tex. spa eller flygupplevelser.
Via tidigare partners har vi sett att denna metod fungerar extremt bra för våra affiliates.

Behöver ni bilder, önskemål om speciella annonser, så tveka inte att kontakta Lasse Schmidt på lasse@upplevelsepresent.se så hjälper han er.

Upplevelsepresent.se ist Teil des Double.net-Affiliate- Netzwerks, einem der größten nordischen Affiliate- Netzwerke. Werden Sie noch heute ein Herausgeber und erhalten Sie Zugang zu Upplevelsepresent.se und Hunderten von anderen Affiliate-Programmen.

Jetzt beitreten