Rubbernstuff Affiliate-program

10% - 20%

Rubbernstuff.com öppnade under första halvan av 2013 med en enkel affärsidé: att erbjuda industriprodukter och tillbehör till bra priser på internet. Vi finns bara på Internet och säljer våra produkter direkt från vårt lager.

En av våra storsäljare är våra färgglada trädgårdsslangar som finns i flertalet färger och kan köpas upp till 100 meter långa. Här är vi ganska ensamma i Sverige om att erbjuda denna möjlighet. Slangarna tillverkas i Sverige och är godkända enligt REACH, den europeiska kemikalielagstiftningen.

Vi har märkt att marknaden för våra slangar är mycket stor och med er hjälp att nå ut till ännu fler potentiella kunder tror vi på många bra samarbeten via Double.net. Önskar du en banner i annat format än vad som finns är du välkommen att höra av dig så löser vi det.

Säsongen för trädgårdsslangar är i sin början nu, se till att vara med oss under våren och sommaren för att få ut max av din annonsering.

Rubbernstuff er en del af Double.nets partnernetværk, et af de største nordiske partnernetværk Bliv en udgiver i dag og få adgang til Rubbernstuff og hundredvis af andre affiliate programs.

Tilmeld dig nu